BPM berekenen – hoe duur wordt uw auto?

Berekenen hoeveel BPM u moet betalen?

BPM is de belasting voor personenauto’s en motorrijwielen. Voor elke auto en motor die in Nederland geregistreerd wordt dient er BPM betaald te worden.

Gaat u een auto importeren en wilt u hiervoor BPM berekenen, dan is Vitex u hierbij graag van dienst.

BPM berekenen bij import

Onze experts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgeving mbt BPM berekenen en helpen u graag met het berekenen van de rest-BPM van uw importauto.

Bij het berekenen van de BPM van uw importauto, maken wij gebruik van diverse officiële koerslijsten om tot een zo laag mogelijk BPM bedrag te komen.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in waarde taxatie, wij kunnen door middel van een gedegen taxatie rapport in veel gevallen een lagere BPM berekenen omdat de auto in veel gevallen een lagerere dagwaarde kent dan volgens de standaard afschrijving.

BPM berekenen voor uw import auto? (of camper / motor)

Per voertuig wordt bekeken welke vorm van BPM berekenen het voordeligst is. De BPM berekeningen worden door een erkend taxateur van Vitex uitgevoerd.

Omdat wij dagelijks voor vele voertuigen de BPM berekenen kunnen wij snel en accuraat een BPM rapport voor u opstellen, waarna u zelf of in samenwerking met ons de BPM aangifte kunt verzorgen.

Na BPM berekening volgt BPM aangifte

Nadat u de auto heeft aangeschaft en wij u geholpen hebben met BPM berekenen, onze specialisten zorgen er voor dat binnen de wettelijke kaders altijd de hoogste BPM korting wordt verwerkt, volgt de BPM aangifte.

Wij verzorgen deze aangifte bij de belastingdienst graag voor u. U ontvangt van ons een volledig ingevuld belastingdocument, u heeft er verder geen omkijken meer naar.

BPM berekenen bij schadeauto importeren?

Gaat u een schadeauto importeren uit bijvoorbeeld Duitsland, ook dan is het belangrijk om vooraf rekening te houden met de te betalen BPM. Een schadeauto invoeren kan op basis van een taxatie (ook wel tegenbewijsregeling genoemd) veel voordeel bij BPM berekenen opleveren. Niet alleen voor jonge importauto’s, maar ook bij schadeauto’s uit het buitenland staan de specialisten van Vitex voor u klaar.

Bezoekadres Vitex Raalte

Vrieswijk 3a
8103 PB  Raalte