Tot voor kort toonde BPM-Check.nl (op basis van de advertentie link) de bruto BPM en de rest-BPM op basis van leeftijdskorting. Een uiterst handige tool waarmee u eenvoudig waardevolle informatie over de te betalen BPM bij import van het voertuig ontvangt.

Maar we wilden meer en het kon beter …

Om onze wens te realiseren hebben we een koppeling gelegd tussen BPM-check.nl en de Vitex database. Hierdoor kunnen we nu een unieke rest-BPM berekening op basis van taxatie ONLINE aanbieden.

 

Online taxatie?

Het lijkt tegenstrijdig, een berekening uitvoeren op basis van taxatie terwijl we het voertuig niet zien. Toch is het mogelijk…

De Vitex database bevat gegevens van ruim 20.000 BPM berekeningen. Deze informatie hebben we gecombineerd met onze taxatie expertise. Hierdoor zijn we in staat om voor schadevrije voertuigen op voorhand de rest-BPM op basis van taxatie al nauwkeurig vast te stellen.

 

Uw voordeel

In heel veel gevallen is de te betalen rest-BPMop basis van taxatie een stuk lager dan wanneer we enkel kijken naar de leeftijd van het voertuig. Bij het opvragen van de gegevens via BPM-check.nl ziet u vanaf nu dus direct het aanvullende voordeel wat u heeft als u gebruik maakt van onze taxatie expertise.

!! Onze experts zorgen er in alle gevallen voor dat u bij import van het voertuig de laagst mogelijke BPM afdracht heeft.

 

Hoe werkt het?

Selecteer de gewenste auto op Autoscout24.de of Mobile.de. Kopieer de advertentie link en vraag hiermee op BPM-check.nl de gegevens op. U ontvangt het rapport direct in uw mailbox. Vervolgens maakt u gebruik van de link in de mail om ons in te schakelen. We nemen per omgaande contact met u op om de afspraak te maken.

Wilt u meer informatie over bovenstaande of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Bezoekadres Vitex Raalte

Vrieswijk 3a
8103 PB  Raalte