Goedkoopste BPM berekening

Als u een auto importeert moet u BPM betalen. Hoeveel dat is hangt van veel factoren af. Natuurlijk wilt u het liefst zo weinig mogelijk betalen. Daar helpt Vitex u mee!

Wij zijn gespecialiseerd in waarde taxatie en BPM berekeningen en kennen de wettelijke regels als geen ander. Wij zorgen er voor dat binnen de wettelijke kaders uw kosten het laagst zijn.

De goedkoopste BPM berekening?

Veel mensen ervaren het betalen van BPM niet als ‘leuk’ en zijn daarom geneigd om te kiezen voor de goedkoopste BPM berekening.

Echter, in dat geval kan goedkoop letterlijk duurkoop betekenen! Een paar tientjes besparen door te kiezen voor de goedkoopste BPM berekening kan al snel honderden zoniet duizenden euro’s BPM betalen extra betekenen.

Wij adviseren u daarom altijd om naar de totale kosten (lees: besparing) te kijken als u een BPM berekening voor uw import auto laat uitvoeren. Een ogenschijnlijk vervelende administratieve handeling wordt door de specialisten van Vitex vakkundig uitgevoerd en wij zorgen er voor dat nooit te veel betaalt!

Voordelige BPM berekening

U wilt natuurlijk een voordelige BPM berekening, dat snappen we! Toch adviseren wij u om niet alleen naar de BPM berekening te kijken. Maar naar het totale voordeel.

Een voordelige BPM berekening is vaak een beperkte berekening waarbij niet met alle mogelijkheden en alle varianten rekening wordt gehouden.

Onze ervaring sinds 2007, met meer dan 35.000 berekeningen, leert ons dat een uitvoerige berekening uiteindelijk een voordelige BPM berekening is. U bespaart door gebruik te maken van de wettelijke mogelijkheden, die u niet uitvoerig beschreven op de website van de belastingdienst aantreft, al snel honderden tot zelfs duizenden euro’s!

Kosten BPM berekening

De kosten voor het berekenen van de BPM die u moet betalen zijn afhankelijk van de werkzaamheden die we voor u uitvoeren, zo betaalt u nooit te veel. In sommige gevallen volstaat een berekening zonder taxatie van het voertuig, wij berekenen dan op basis van diverse reken methodes de laagste BPM. Maar, in veel gevallen is een voertuigtaxatie wel aan te bevelen, omdat bij een hogere afschrijving van de auto de te betalen BPM lager is.

Wij adviseren u in alle gevallen open, eerlijk en persoonlijk wat voor u de beste keus is zodat de kosten BPM berekening zo laag mogelijk en uw totale voordeel door gebruik te maken van de BPM adviezen van Vitex zo hoog mogelijk zijn.

Wilt u weten wat voor u de goedkoopste BPM berekening is?

Neem dan vrijblijvend contact op, we adviseren u graag!

Bezoekadres Vitex Raalte

Vrieswijk 3a

8103 PB  Raalte