Gratis BPM berekenen

U wilt de BPM van uw import auto weten, maar heeft nog niet besloten of u hem zult aanschaffen.

Dan is het logisch dat u graag een indicatie wilt hebben zodat u weet wat de auto ongeveer gaat kosten zonder dat u meteen een volledige BPM berekening laat uitvoeren.

Vitex helpt u met gratis BPM berekenen

We krijgen regelmatig het verzoek om een ‘indicatie van de BPM’ af te geven. Vaak staat de opdrachtgever op dat moment bij een auto en wil men ‘direct’ antwoord zodat men de aankoop kan afronden of juist niet als de BPM te hoog blijkt te zijn.

Speciaal voor dit soort vragen hebben we de Vitex BPM app ontwikkeld. U geeft de basis gegevens van de auto in en ziet direct hoeveel BPM op basis van leeftijdskorting u nog zou moeten betalen.

Deze berekeningen kunt u onbeperkt en kosteloos uitvoeren, u betaalt alleen een klein bedrag voor de aanschaf van de app.

Autoscout24.de en Mobile.de

Veel van onze opdrachtgevers komen een auto tegen op deze Duitse websites en benaderen ons met de vraag of we kunnen aangeven wat de BPM ongeveer zal zijn. Uiteraard kunnen wij op basis van de advertentie informatie een volledige en zeer nauwkeurige BPM berekening afgeven, maar vaak zit men nog in een oriënterende fase en is snel antwoord gewenst. Voor deze vragen hebben we een speciale website BPM-check.nl ontwikkeld! U kopieert de advertentie link en wij zorgen binnen enkele seconden voor een bijna gratis BPM berekening, u betaalt slechts een klein bedrag voor deze service.

Deze informatie geeft u een goede indicatie op basis van leeftijdskorting, echter in veel gevallen is bij de daadwerkelijke import een hogere korting mogelijk op basis van voertuigtaxatie. Wij adviseren u hier graag.

Gratis BPM berekening, ervaringen?

Vitex is sinds 2007 gespecialiseerd in autotaxatie, BPM-berekening en BPM-aangiftes. Door de vele duizenden berekeningen die wij reeds hebben uitgevoerd weten wij dat er veel voordelen zitten aan een gedegen uitgevoerde BPM berekening.

Hieraan zijn wat kosten verbonden, maar deze verdient u eenvoudig terug als we met de maximaal toelaatbare toepassing van de BPM regels voor u de BPM berekening uitvoeren.

Bezoekadres Vitex Raalte

Vrieswijk 3a
8103 PB  Raalte