Klant ervaring

Ervaar de meerwaarde van Vitex. Vitex levert maatwerk op het gebied van voertuigtaxatie, importadvies, BPM-aangifte en BPM-berekening bij auto-import, zowel voor particulieren als voor officiele merkdealers, autobedrijven en autohandelaren. Sinds 2007 hebben wij ruim 35.000 taxaties uitgevoerd en BPM-aangiftes verzorgd.

Onderstaand enkele klanten over onze dienstverlening:

Pouw Deventer

 

“Gert haalt er altijd de beste optie uit”

Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, importeert Pouw Deventer regelmatig exclusieve en compleet uitgevoerde jonge auto’s met weinig kilometers vanuit het buitenland. Voor het invoertraject doen ze een beroep op Vitex.

“Toen we hier net mee begonnen, was Gert Jansen één van de eersten die zich hierin had gespecialiseerd. Door de jaren heen hebben we een goede band met hem opgebouwd. Gert is zeer correct in de manier waarop hij de BPM-aangifte doet bij de belastingdienst. Zijn taxatierapporten zijn altijd in één keer goed. Met zijn expertise, punctualiteit en snelle service bespaart hij ons niet alleen tijd. Hij heeft ook de kennis om een auto probleemloos te kunnen invoeren. Daarbij haalt hij er altijd de beste optie uit, zodat wij zo voordelig mogelijk uit zijn. En onze klanten uiteindelijk ook.”

Pouw Deventer - Vitex Raalte - klant-ervaring
Autohandel Dinant Honcoop - Vitex Raalte - klant-ervaring

Dinant Honcoop

Autohandel Dinant Honcoop

“Een goed en deugdelijk taxatie rapport”

Als handelaar in vooral jonge schadeauto’s maakt Dinant Honcoop regelmatig gebruik van de expertise van Vitex. “Door de hoge BPM en de beperkte terugvorderingsmogelijkheid werd de handel in Nederlandse schadeauto’s te duur. Een aantal jaren geleden ben ik daarom mijn heil in het buitenland gaan zoeken, met name in Duitsland. Om auto’s te kunnen invoeren moet een taxatierapport worden opgemaakt door een erkend taxateur. Daar heb ik Gert Jansen in gevonden. En naar tevredenheid. Gert zorgt altijd voor een goed en deugdelijk taxatierapport. Hij werkt deze zodanig uit dat de belastingdienst de BPM-berekening nagenoeg altijd accepteert. En daarmee ook de aangifte. Na betaling van de aangegeven BPM wordt een Nederlands kenteken vlot afgegeven.”

“Ook mijn eigen klanten, aan wie ik schadeauto’s doorverkoop, verwijs ik met een gerust hart door naar Gert Jansen als zij schade aan voertuigen willen laten taxeren. Puur om het feit dat zijn taxatierapporten goed zijn onderbouwd.”

Thijs Scharphof

Scharphof Campers Nijverdal

“Gert is persoonlijk betrokken en komt afspraken na”

“We importeren veel campers uit Duitsland. Sinds 2007 regelt Gert Jansen voor ons alles wat met de BPM te maken heeft en het verkrijgen van een Nederlands kenteken. Dat heeft meerdere voordelen. We besparen geld op de BPM en Gert neemt ons de hele papierrompslomp uit handen, zodat wij verder kunnen met ons eigen werk. Bovendien past zijn manier van handelen bij ons bedrijf. Hij is persoonlijk betrokken en komt afspraken na.”

Scharphof Campers Nijverdal - Vitex Raalte - klant-ervaring
Beoordelingen Vitex Voertuigtaxatie - Vitex Raalte - Klantenvertellen

Klantenvertellen.nl

Onafhankelijke klantbeoordelingen

“Van onze klanten krijgen we een 9,6 voor onze dienstverlening!”

Om de kwaliteit van onze dienstverlening in kaart te brengen maken wij gebruik van het onafhankelijke beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl. Hieronder tonen we graag enkele opmerkingen die we kregen.

Klant Vitex Raalte uit Tubbergen:

Goede ervaringen met Vitex. Behulpzaam, snel en deskundig advies op maat.

Klant Vitex Raalte uit Heino:

Onlangs voor het eerst een auto geïmporteerd. Snelle service en korte lijnen.

Klant Vitex Raalte uit Nieuw Heeten:

Al diverse auto’s ingevoerd met behulp van Vitex Raalte. Alles goed verlopen en allemaal geaccepteerd door de belastingdienst.

Klant Vitex Raalte uit Dedemsvaart:

top, meedenkend, snel en correct
en leuk zo af en toe te horen hoe t in de markt gaat

Bezoekadres Vitex Raalte

Vrieswijk 3a
8103 PB  Raalte