Over ons

Begeleiding auto-import

Vitex Raalte is specialist op het gebied van auto-import en heeft alle kennis in huis om de import van uw voertuig op het gebied van taxatie en BPM aangifte te begeleiden.

Wij onderscheiden ons door te blijven vernieuwen, automatiseren en innoveren. Zo bieden wij u extra tools (BPM-app en BPM-check.nl) waarmee u zelf eenvoudig rest-BPM berekeningen kunt uitvoeren!

60.000 BPM berekeningen sinds 2007

Sinds 2007 leveren wij maatwerk op het gebied van voertuig-taxatie, importadvies, BPM-aangifte en BPM-berekeningen, zowel voor particulieren als voor officiële merkdealers, autobedrijven en autohandelaren.

Inmiddels hebben wij meer dan 60.000 BPM berekeningen voor onze opdrachtgevers uitgevoerd. We kunnen dan ook gerust stellen dat we dé specialist zijn!

Wilt u meer weten over BPM advies door Vitex? >>

Gert Jansen – Vitex Raalte 

Gert (1965) werkte na het afronden van zijn studie HTS Autotechniek vier jaar als automonteur en receptionist van de schade-afdeling bij een garagebedrijf. Daarna was hij 15 jaar actief als schade-expert. In 2007 besloot hij zijn opgedane kennis en ervaring in te zetten als zelfstandig ondernemer en richtte Vitex Expertise op.

Register expert/register taxateur VRT

Gert Jansen is register expert en register taxateur VRT (motorvoertuigen)

Onafhankelijk taxateur

Taxatie vindt plaats conform art. 7:960 van het Burgerlijk Wetboek

Als register expert en register taxateur VRT blijven wij op de hoogte van alle veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving en andere ontwikkelingen in ons vakgebied.

Bezoekadres Vitex Raalte

Vrieswijk 3a
8103 PB  Raalte